Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for IFEL specialsport – Herefter kaldet Klubben

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Alle priser m.m. på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMS VILKÅR
Det er frivilligt om du betaler kontingent. Hvis du vælger at betale støtter hver en krone vores arbejde med at synliggøre, rådgive om og udvikle mere special sport i Danmark

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Klubben, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Du kan også altid sende os en mail på hej@specialsport.dk og melde dig ud dér. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent.

FORTRYDELSESRET
Der er altid fortrydelsesret. Betalt kontingent refunderes dog ikke efter indbetaling.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Klubben forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.